Twee jaar cel voor 19-jarige die tieners bedreigde en beroofde in Bilthoven en BunnikPrecies tien dagen later sloeg Z.A. opnieuw toe toen hij met twee anderen een 17-jarige jongen in Bunnik beroofde. Dit gebeurde toen het slachtoffer op de Provincialeweg richting Utrecht fietste. Ook hierbij werd het slachtoffer behoorlijk bedreigd. Z.A. snauwde: “Geef me je kankerspullen”, en hield een mes in de richting van zijn slachtoffer. Daarnaast zei Z.A. tegen de tiener dat hij maar beter kon luisteren, omdat hij anders neergestoken zou worden. Verder dwong hij de 17-jarige jongen om zijn telefoon te ontgrendelen en een van zijn wachtwoorden te geven. Ook zei hij tegen z’n slachtoffer dat als hij nog een keer weg zou rennen, ze hem dood zouden steken. Daarbij mocht de jongen van Z.A. niemand aanspreken en de politie niet bellen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.