Brede steun van Utrechtse politiek voor exclusief toewijzen van huurwoningen aan statushoudersDe wethouders Rachel Streefland (ChristenUnie) en Dennis de Vries (PvdA) waren zichtbaar in hun nopjes met alle complimenten uit de raad. Die complimenten waren dan ook nagenoeg raadsbreed, zoals van oppositiepartijen als Denk, EenUtrecht (“Moedig besluit om genomen te hebben”), Partij voor de Dieren (“Blij dat de gemeente hier werk van maakt”) en Utrecht Solidair (“Ik ben zelden zo trots geweest op de gemeente”) En ook alle coalitiepartijen waren vol lof. Al werd de vinger ook door coalitiegenoot GroenLinks op de zere plek gelegd. “Het is ongebruikelijk en onorthodox, maar pijnlijk voor sommige Utrechters die op een wachtlijst staan”, zei Meike Hellevoort.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.