De kracht van klein: Renswoude lost woonproblemen op met eigen woningbedrijfBinnen wijst ze meteen naar de twee stoelen rond de tafel. “De twee kleuren van de Oekraïense vlag!”, lacht ze. Aan alles is te merken dat het een eer voor haar is dat ze hier mag gaan wonen. “Ik woon nu met mijn twee kinderen en mijn schoonmoeder bij een gastgezin. Hele goede mensen. We zijn zo enorm dankbaar, ook voor dit chalet nu. Ongelofelijk. Holland, bedankt”, gebaart ze ook met haar handen. Haar Engels is goed, zij werkt als psycholoog, thuis in Oekraïne schoof ze regelmatig aan bij een televisieprogramma om mensen met hun problemen te helpen. Hier in Renswoude is ze nu aan het werk voor de gemeente, ze verleent therapeutische hulp voor de andere Oekraïners in de regio.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.