Anti-abortusdemonstranten blij met uitspraak rechter over betooglocatie, grote zorgen bij abortusbuddy’sUtrecht – Jezus Leeft-oprichter Joop van Ooijen is blij met de uitspraak van de rechter die vandaag oordeelde dat anti-abortusbetogers van Jezus Leeft, die voor de Utrechtse abortuskliniek wilden demonstreren, onterecht een andere plek toegewezen hebben gekregen.In plaats daarvan moesten ze 100 meter verderop staan. Maar de gemeente, die een stokje voor stak voor de demonstratie, kon het besluit volgens de rechter onvoldoende onderbouwen. Utrechtse abortusbuddy’s maken zich grote zorgen over de gevolgen van dit oordeel van de rechter, omdat nu onduidelijk is wat dit gaat betekenen voor vrouwen die in de Utrechtse kliniek een afspraak hebben voor een abortus.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.