Utrechtse binnenstad krijgt meer voetgangersgebied en autoluwe stratenVoetgangersgebied steeds groter

Het voetgangersgebied is de afgelopen jaren meerdere keren uitgebreid en omvat inmiddels een groot aantal straten in de binnenstad. Met de nieuwste uitbreiding gaat het om de volgende straten:

Lijnmarkt, Choorstraat, Oudegracht Westzijde tot aan Lange Viestraat, Boterstraat, Steenweg, Lange Elisabethstraat, Vredenburg, Donkerstraat, Mariastraat, Achter Clarenburg, Voor Clarenburg, Korte Elisabethstraat, Zakkendragerssteeg, Drieharingenstraat, Hamsteeg, Bakkerstraat, Lauwersteeg, Hekelsteeg, Massegast, Vinkenburgstraat, Neude, Schoutenstraat, Oudegracht Oostzijde van Hamburgerbrug, Donkeregaard, Lichtegaard, Vismarkt, Stadhuisbrug, Ganzenmarkt, Wed, Oudegracht Oostzijde tot aan de Potterstraat, Drakenburgstraat, Servetstraat, Zadelstraat, Buurkerkhof, Hollandse Toren, Vlaamse Toren, Vredenburgkade, Rijnkade.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.