Joyrider vluchtte met handboeien om in politiewagen na veroorzaken van ernstig ongeluk in VeenendaalDe Veenendaler reed ‘s middags met 83 kilometer per uur door de Dorpsstraat in Renswoude, in een Ford Ka die niet van hem was. Een agent die hem zag rijden, gaf hem met zijn lichtbak stoptekens. Maar in plaats van stoppen gaf de man extra gas. Met 140 kilometer per uur raasde hij over de provinciale weg N224 richting Veenendaal. Hij trok zich niets aan van de rode verkeerslichten bij de verschillende kruispunten die hij tegenkwam. Meerdere keren reed hij op de verkeerde weghelft. Tegenliggers, onder wie een andere politieman, schrokken zich wild toen ze de kleine auto op zich af zagen komen. Ternauwernood konden ze een botsing voorkomen door hun auto’s in een reflex de boomrijke berm in te sturen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.