OM eist forse celstraf voor man die veel jongere vriendin uitbuitte: ‘Dwang begint niet altijd met het mes op je strot’In de rechtbank ontkende de man de beschuldigingen. Zijn ex-vriendin was een mondig, assertief type en zij hadden volgens hem altijd een gelijkwaardige relatie gehad. “Ik heb haar nooit gedwongen tot mensenhandel”, verklaarde hij. Het sekswerk was haar eigen idee geweest, omdat zij erop stond bij te dragen aan het gezinsinkomen. Zij had zelf de advertentieteksten bedacht, terwijl hij toekeek. Hij had het ook vreselijk gevonden om haar naar klanten te brengen. Dat deed hij naar eigen zeggen voor de veiligheid, maar hij bleef niet buiten voor de deur wachten. Hij kocht een apparaatje voor haar waarmee hij kon afluisteren of het allemaal goed ging.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.