Zo zag de Nacht van de Vluchteling in Utrecht eruit: ‘De mens kan alles doen, als hij wil’Utrechtse deelnemers halen meeste geld op tijdens Nacht van de Vluchteling

Vanuit verschillende steden in Nederland zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen én Utrecht vertrokken vannacht mensen die meededen aan de Nacht van de Vluchteling. In Utrecht startten 400 deelnemers op de 20 kilometer-versie van en 650 mensen liepen 40 kilometer om geld in te zamelen voor het goede doel. Zo haalden de Utrechters samen iets meer dan 320.000 euro op. Dat is het hoogste bedrag van alle steden die meededen.

Door een hele nacht te wandelen, haalden de 4000 deelnemers aan de Nacht van de Vluchteling vannacht iets meer dan 1,1 miljoen euro op voor hulp aan vluchtelingen. Utrechtse wandelaars droegen daar een flink steentje aan bij: vanuit de stad vertrokken maar liefst 1050 wandelaars, het meeste van alle vertrekplekken.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.