Gezinnen helpen elkaar met opvoeden in Doorn: ‘Het perfecte plaatje wat we elkaar soms voorhouden is waanzin’Voormalige wethouder in Utrecht en nu de nieuwe staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Maarten van Ooijen (32) was deze week in Zeist om de verhalen te horen achter Stichting Buurtgezinnen en andere, soortgelijke initiatieven. Annette was als ervaringsdeskundige ook uitgenodigd. “Hij vroeg: wat is jouw verhaal? Ik vond het best spannend om mijn verhaal te delen. Het is heel persoonlijk om je verhaal te vertellen, het maakt je kwetsbaar. Maar ik heb het idee dat ik hiermee ook andere gezinnen kan helpen.” Volgens Annette was het een fijn gesprek met de jonge staatssecretaris. “Hij heeft zelf ook twee kinderen die hij weleens achter het behang wil plakken, dus hij begreep mijn situatie goed. Hij wil veel meer bekendheid voor dit soort laagdrempelige burgerinitiatieven.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.