Gevaarlijk werk en geen pensioen: Arbeidsinspectie ziet veel overtredingen bij flits- en maaltijdbezorgersEen bezorger van concurrent Flink belt dan net een paar deuren verderop aan met een bestelling. Roze windjack, elektrische fiets, draadloze witte oordopjes in zijn oren. Er wordt niet open gedaan, dus hij kan wel wat vertellen over zijn werk. Wel met een beetje haast, hij moet naar de volgende locatie. Eigenlijk is het zo slecht nog niet vertelt hij. Het verdient goed, hij kan veel uren maken en hij werkt samen met zijn vrienden. Gevaarlijke situaties op de weg of in de hub (het distributiecentrum aan de Nobelstraat) is hij eigenlijk ook niet tegengekomen. “Alleen ‘s avonds is het wel druk, als alle fietsers tegelijk op pad moeten.” Hij moet er weer vandoor, de volgende boodschappen wegbrengen.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.